2009 m. spalio 30 d.

Lapkritį pasitinkame su naujomis karate, jogos ir tai chi grupėmis

Norime Jus informuoti, kad nuo šių metų lapkričio 2 dienos, saviugdos centre „SeiDo“ renkama nauja mažylių grupė, į kurią mokytis karate kviečiame 3 – 5 metukų vaikučius. Tai puiki galimybė vaikams susipažinti su taisyklingo judėjimo pagrindais, korekcine gimnastika, disciplinuoti protą, sustiprinti giliąsias raumenų grupes, tiesiogiai atsakingas už taisyklingą laikyseną, ugdyti pagarbą, koordinacinius sugebėjimus, lankstumą, susipažinti su tradicinio karate pagrindais.

Vaikas, pradėjęs sportuoti nuo ankstyvo amžiaus, jau būdamas mokyklinukas turės gerokai daugiau pasitikėjimo savimi nei bendraamžiai, sugebės geriau koncentruoti dėmesį, o jei vėliau nuspręs pasirinkti kitas sporto disciplinas, jose greitai tobulės. Mažylius su judėjimo pagrindais supažindins Lietuvos nacionalinės rinktinės vyr. treneris, Giedrius Dranevičius 4 Dan.

Taip pat, nuo lapkričio 14 d. saviugdos centre „SeiDo“ planuojame pradėti šeštadienines Ajangara jogos pratybas su mokytoja Gintaute. Planuojamas rytinis pratybų laikas - 9.00 val. Kadangi tai nauja grupė, nauja idėja, nauja mokytoja, mūsų centras atviras bet kokiems Jūsų pasiūlymams, susijusiems su šia grupe.

Į šias pratybas būtina išankstinė registracija! Registracija vyksta elektroniniu paštu, adresu: info@karatedo.lt arba telefonais: 248 1555; 8 685 20355

Lapkričio 16 d. saviugdos centre „SeiDo“ pradėsime ir Tai Chi pratybas. Jas ves mokytojas Dima Kuniškis. Į šias pratybas irgi laukiame Jūsų ar jūsų draugų išankstinės registracijos. Planuojamas pratybų laikas: pirmadieniai ir ketvirtadieniai nuo 19.30 min. Pratybų trukmė 1,5 val. Registracija vyksta elektroniniu paštu, adresu: info@karatedo.lt arba telefonais: 248 1555; 8685 20355

Čia Jūs visuomet laukiami!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą