2010 m. rugpjūčio 3 d.

Pirmoji stovyklos „Gasshuku 2010“ diena (antradienis)

Sveiki mieli bičiuliai, tėveliai, mamytės, seneliai ir močiutės!!! Kadangi esame šiuo metu toliau nuo jūsų, tad nusprendėme kiekvieną dieną papasakoti apie savo veiklą visuotiniu laišku, kurį stengsimės iliustruoti nuotraukomis:). Labai tikimės bent jau iš dalies pasidalinti su jumis savo emocijomis, išgyvenimais patirtais gausiame bendraminčių kolektyve.

Mūsų šeima šio susibūrimo metu gerokai pagausėjo...dabar draugiškai gyvename ir, svarbiausia, sugyvename su beveik 100 bičiulių, kurių tarpe turime įvairiausio amžiaus ir skirtingų profesijų žmonių.

Šiandien sunkiausia diena Jūratei, kuri surado mums visiems nakvynę, kambarių draugus, suorganizavo maitinimą ir visą dieną atsakinėjo į mūsų nesibaigiančius klausimus.

Po pirmųjų pietų, kurie šiandien buvo labai, labai skanūs vyko susirinkimas, kurio metu aptarėme gyvenimo didelėje šeimoje taisykles ir nusprendėme jų laikytis...ne dėl to, kad jos mums labai patinka, bet dėl bendros tvarkos, kuri garantuoja saugų, malonų poilsį gamtoje:) Tiesa, susirinkimo metu visi stovyklautojai gavo marškinėlius su stovyklos atributika ir burtų keliu traukėme spalvotas skareles, mat mus pagal skarelių spalvas išskirstė į atskiras komandas, kurių sudėtyje kovosime ir vykdysime įvairiausias užduotis šios stovyklos metu.

Tad po susirinkimo su komandų vadovais galvojome savo komandos prisistatymo programą, komandos pavadinimą ir šūkį, kuris mus lydės visų užduočių metu.

Prieš vakarienė praktikavome tradicinio karate meno technikas, studijavome esminius principus: taisyklingą laikyseną ir mokėmės techninius veiksmus atlikti naudojant energiją iš žemės. Treniruotė nebuvo labai sunki, jos tikslas buvo paruošti kūną gan dideliam stovyklos krūviui.

Po nuostabios vakarienės, stovyklautojai klausėsi Giedriaus Dranevičiaus paskaitos „Lyderystė bendraujant“, stengėsi suvokti kaip karate menas gali įtakoti asmenybės pokyčius, skatinti atvirai ir nuoširdžiai bendrauti tarpusavyje. Iš tiesų mums puiki proga žinias išgirstas paskaitos praktiškai pritaikyti bendraujant dideliame kolektyve.

Pasibaigus paskaitėlei susibūrėme į komandų prisistatymą ir pirmųjų užduočių įveikimą. Prisistatymo metu demonstravome savo išradingumą, o atlikdami užduotis gražias sportiškas emocijas.

Ant rankšluosčio pirmieji draugiškai užlipo ir tiksliai visi sutilpo „Žirniukai“ ir, aišku, jiems tai padaryti buvo bepigu, jie gi pripratę draugiškai gyventi ankštyje:))) Virvės perdavimo estafetėje nenugalimi buvo „Sudegę keksiukai“, antrieji liko „Žirniai“, tretieji „Chameleonai“

22.00 valandėlę visi patraukėme į savo jaukius kambarėlius, nežinome kaip gretai užmigsime, nes energijos dar turime per akis. Laukite kitų mūsų laiškų!!!

Stovyklautojai:)




























1 komentaras:

  1. Saunuoliai, kad dar randate laiko aprasyti ivykius po tokios karstos ir itemptos dienos! Aciu!

    AtsakytiPanaikinti