2009 m. lapkričio 10 d.

Savaitgalio popietė su "SeiDo" mokytojais

Lapkričio 8 d. saviugdos centre „SeiDo“ vyko nemokamos, pažintinės paskaitos/pratybos, kurių metu rytų tradicijomis besidomintys žmonės turėjo galimybę susipažinti su trimis rytų kultūros perlais – tradiciniu karate-do, joga ir tai chi. Į šį susitikimą su „SeiDo“ mokytojais atvyko 35 vilniečiai.

„SeiDo“ kolektyvas savo svečiams parengė savitą renginio formatą, kurio tikslas – galimybė prisiliesti prie visų trijų saviugdos kelių. Suvokdami labai trumpą laiko limitą, kuris neadekvatus mokytojų sukauptoms žinioms, mokytojai nuoširdžiai stengėsi perteikti tik idėją, nuspalvindami ją savo demonstracijomis, suteikdami žmonėms akimirka patiems prisiliesti prie rytų kultūros palikimo ne tik protu, bet ir kūnu.

„Susipažinti ir suvokti rytų tradicijų gelmes per pusantros valandos tiesiog neįmanoma. Neįmanoma tai padaryti ir per visą žmogaus gyvenimą, bet turint didelį tikslą ir siekiant jo visuomet nueisi į priekį toliau nei jo neturėdamas. Svarbiausia ketinimas - rytoj tapti šiek tiek geresniais, nei buvome vakar.“ - savo pamąstymais apie savaitgalio susitikimą su vilniečiais dalinosi „SeiDo“ mokytojai.

Kadangi savaitgalio susitikimas buvo lyg susipažinimas ir pasisveikinimas, bet ne praktinės pratybos, kviečiame visus praktiškai išsibandyti Jums labiausiai patikusias disciplinas prisijungiant prie saviugdos centro „SeiDo“ grupių. Pirmieji užsiėmimai pas visus mokytojus nemokami!

Gruodžio 6 d. saviugdos centre „SeiDo“ vyks dar viena nemokamų pažintinių pratybų popietė. Maloniai kviečiame visus, norinčius pabendrauti, susipažinti ir jaukiai praleisti savaitgalį kartu su „SeiDo“ kolektyvu.

Čia jūs visuomet laukiami!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą