2011 m. rugpjūčio 31 d.

Prisiminimai apie vasaros stovyklą. Dienoraštis, I-oji diena


Sveiki mūsų mieli bičiuliai - tėveliai, broliukai ir sesutės, seneliai, treniruočių bendražygiai, draugai ir šiaip visi, kas skaitys mūsų taip ilgai lauktos stovyklos dienoraštį. Pagaliau atėjo taip labai laukta pirmoji stovyklos diena. Džiaugsmas sumišęs su liūdesiu, drąsa su nerimu laukiant bičiulių, naujų pažinčių, potyrių, siurprizų ir bendravimo didelėje šeimoje.

Susirinkome šiandien apie 12 val., įsikūrėme jaukiuose nameliuose ant Bebrusų ežero kranto. Laukdami stovyklos pradžios mėtėme krepšinio kamuolį, žaidėme futbolą, pasakojome vieni kitiems per liepos mėnesį patirtus įspūdžius, o 14 val. mūsų laukė pirmieji pietūs, kuriuos sodybos šeimininkai visuomet gamina su didele meile ir rūpesčiu.

Pavalgę pietus visi susirinkome ant pievos, ežero pakrantėje. Stovyklos vadovai – Jūratė, Giedrius, Rolandas supažindino mus visus su saugumo ir tvarkos taisyklėmis stovyklos teritorijoje, aptarėme bendrą tvarką, kurios pasižadėjome visi draugiškai laikytis. Juk tik patys galime sukurti draugišką, nuoširdžią bei šiltą atmosferą, kurioje ir gyvensime visas stovyklos dienas.

Susirinkimo metu burtų keliu visi pasiskirstėme į komandas, pagal ištrauktas spalvotas skareles su mūsų stovyklos simbolika. Komandos išsirinko savo lyderius, kapitonus ir išėjo ruoštis pirmajai užduočiai – turėjome sugalvoti komandos pavadinimą, šūkį ir prisistatymą. Užduotis neprasta, čia reikia ir kūrybiškumo, ir drąsos, ir komandinio „susigrojimo“. Ką gi, geras šansas visiems susipažinti dar glaudžiau:)

Po prisistatymo mūsų laukė pirmoji tradicinio karate treniruotė, kurią vedė 4 Dan'o meistras Giedrius Dranevičius. Pirmosios treniruotės tikslas – paruošti kūną stovyklos krūviams, atgaivinti įgūdžius, kuriuos kai kurie iš mūsų „užmigdė“ vasaros atostogų metu. Treniruotė praėjo sklandžiai, tačiau patirtis mums sako, jog rytoj kūnas jaus visomis savo ląstelėmis, kad mėnesiuką buvo atostogauta :).

Po treniruotės vakarieniavome ir prikišę pilvus skaniu, naminiu šeimininkų maistu rinkomės į komandų prisistatymą.

Po prisistatymo, valandą laiko praleidome klausydami paskaitos „Harmonija su savimi ir su pasauliu“, kurią skaitė Giedrius Dranevičius. Geriausias laikas apmąstyti gautas žinias, „sugromuliuoti“ jas – naktis. Tad po paskaitėlės visi išsiskirstėme po namelius poilsiui. Nors pirmą dieną energija liejasi per kraštus ir miegelio tikrai nesinori, tačiau reikia nepamiršti, jog stovykla dar tik prasideda, o jėgų mums tikrai prireiks:)

Labos nakties sakome visiems ir laukite mūsų laiškų. Mums labai smagu jausti, kad jūs kartu su mumis savo šviesiomis mintimis,

Jūsų Stovyklautojai:)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą