2010 m. lapkričio 30 d.

Artėja tradicinio karate turnyras "Kalėdinė taurė 2010" Vilniuje!


Su didžiausiu džiaugsmu norime Jus informuoti, kad gruodžio 18 d. 10 val. A. Kulviečio vidurinėje mokykloje prasidės tarptautinis tradicinio karate turnyras "Kalėdinė Taurė 2010". Į finalines kovas žiūrovus kviesime 16.30 val.

Šį, gražia tradicija tapusį turnyrą, klubas "Lūšis" organizuoja jau daugiau nei dešimt metų iš eilės.
Kalėdinėje taurėje tikimės sulaukti svečių iš Latvijos, Lenkijos, Čekijos ir Lietuvos tradicinio karate klubų, kuriuos vienija Lietuvos tradicinio karate asociacija. Šis turnyras ypatingas savo šiluma, draugiškumu, nuoširdumu bei aukštu sportininkų meistriškumu.

Mažiausi klubo "Lūšis" sportininkai, kurie dar nepasiekė reikiamo meistriškumo karate srityje, galės varžytis šventinėse estafečių rungtyse, kurių metu demonstruos savo vikrumą, drąsą, ištvermę, išmonę, ryžtą ir norą kovoti už savo komandą iki galo!

Visus klubo "Lūšis" sportininkus, norinčius pasitikrinti savo meistriškumą ir įgūdžius iki gruodžio 13 d. kviečiame registruotis į šias varžybas elektroniniu paštu: info@karatedo.lt Registracijos metu prašome nurodyti savo vardą/pavardę, gimimo datą, karate meistriškumo laipsnį bei rungtis, kuriose norite startuoti. Varžybų reglamentą su amžiaus grupėmis bei rungtimis surasite saviugdos centre "SeiDo" arba pas savo trenerius.

Visus žiūrovus, tėvelius, draugus, broliukus ir sesutes kviečiame atvykti į oficialią varžybų dalį - finalines kovas 16.30 val. Šioje dalyje jūs pamatysite geriausių sportininkų pasirodymus, meistrų parodomąją programą bei sulauksite kitų smagių netikėtumų ir puikiai praleisite laiką.

Gražios žiemos ir iki susitikimo Kalėdinėje karate šventėje!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą