2010 m. spalio 18 d.

Ruoškime leidinį apie tradicinį karate visi kartu!

Mieli, Bičiuliai,

kreipiamės į visus, visus - vaikus, jaunimą, suaugusius, kurie šiandien eina tradicinio karate keliu. Turime Jums džiugią žinią - iki Kalėdų planuojame išleisti gražų, kokybišką, žurnalo tipo leidinį apie tradicinį karate!

Leidinio tikslas iškomunikuoti kas iš tiesų yra tradicinis karate, ką jis šiandien gali duoti žmogui, koks yra šio kelio tikslas ir kam šis savigynos menas iš tiesų tarnauja. Maža to, mūsų tikslas įtraukti kiek įmanoma daugiau žmonių į šio leidinio kūrimą, nes jame sau naudingos informacijos suras tiek vaikai, tiek jaunimas, tiek brandaus amžiaus sulaukę žmonės.

Siekdami, kad šis leidinys būtų maksimaliai šiltas, nuoširdus, informatyvus kreipiamės į visų amžiaus grupių auditoriją - vaikučius (jų mintis gali užrašyti ir tėveliai), jaunimą, suaugusius, kurie patys sportuoja ar sportuoja jų vaikai, draugai išsakyti savo nuomonę, ką Jums konkrečiai duoda/davė tradicinio karate pratybos, kodėl lankote šiuos užsiėmimus, kaip tai įtakoja Jūsų fizinę sveikatą, emocinę būklę ir tt. Nesvarbu kaip parašysite, svarbu nuoširdžiai, savais žodžiais, trumpai ir konkrečiai, o mes jau Jūsų tekstukus suredaguosime. Tik pagalvokite, kaip smagu bus kiekvienam gauti šį leidinį ir jame surasti savo, savo vaikų, bičiulių išsakytas mintis!

Visas mintis dėkime į mūsų blog'o (SeiDo dienoraščio) komentarų skiltį. Čia galėsime padiskutuoti ir kartu sukurti nuoširdų, gražų leidinuką!
Terminas: Komentarų laukiame šią savaitę ir ne vėliau nei iki spalio 30 d.
Kurkime visi kartu:)

4 komentarai:

  1. Karate -savęs pažinimas,tobulinimas,dvasios ugdymas. Tai ir buvimas su draugais, bendraminčiais. Pasiilgstu stovyklų ,nes jose tobulinuosi,papramogauju,pabūnu didelėje šeimoje...Visi laikomės kaip komanda.

    Paulius Kažukauskas

    AtsakytiPanaikinti
  2. Karate- tai daugiau nei sporto šaka, tai yra gyvenimo būdas. Kad ir su kokiom emocijom įeičiau i dojo, iš jo išeinu nusiraminęs, tvirtas, pasitikintis savimi. Kitaip ir neįmanoma išeit, kai esi su tokia šaunia komanda su nuostabiu Mokytoju priešaky.

    Eimantas S.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pradėjęs užsiiminėti tradiciniu karate, neturėjau konkretaus tikslo ar lūkesčio - paprasčiausiai norėjau judėti, grūdinti kūną dėl sveikatos. Kadangi nemažą gyvenimo tarpsnį esu atidavęs sportui, taip pat ir profesionaliam, jaučiu pasekmes ir dabar - "pasidėvėjęs" stuburas, kojų sąnariai, dėl kurių turėjau riboti aktyviąją veiklą. Po keleto mėnesių karate užsiėmimų pasijutau tarsi dalyvaučiau reabilitacinėje programoje, ko pasekoje - sustiprėjo raumenynas, dingo nugaros skausmai. Dėl ypatingos fizinės kūno rengimo programos nereikėjo dėti daug pastangų, viskas dėliojosi natūraliai, kas teikė malonumą. Mano manymu, karate yra puiki kūno ir proto rengimo sistema, kurią studijuoti niekada nevėlu. Šiandien, jau po metų treniruočių, jaučiu, kad galiu siekti ir aukštesnių tikslų, kadangi šalia yra geras treneris ir puiki aplinka.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pritarčiau aukščiau išreikštoms nuomonėms! Tai iš ties puiki sporto šaka. Tačiau jei jau leisite leidinuką, kaip teigiate - informatyvų, tai būtų įdomu rasti, kuo tradicinis karate skiriasi nuo modernaus ar dar kitokių atšakų, ką simbolizuoja diržų spalvos, koks yra dojo etiketas ar dar kokių įdomių faktų. Tokie ar panašūs praktiniai straipsniukai, manau, tikrai sulauktu naujokų ir ne tik dėmesio.

    AtsakytiPanaikinti