2010 m. spalio 7 d.

Modernus šokis Saviugdos centre "Seido"!


Su Jumis kartu norime pasidžiaugti - nuo spalio 14 d. saviugdos centre "SeiDo" vyks modernaus šokio pamokos! Pamokos vyks tokiu tvarkaraščiu:

antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 16.15 iki 17.30 moksleiviams;

trečiadieniais nuo 19.00 ir penktadieniais nuo 18.00 suaugusiems.

Pamokų kaina 1 mėn: moksleiviams/studentams - 100 Lt; suaugusiems - 150 Lt.

Modernus šokis suteikia galimybę pabūti su savimi ir save pažinti, padeda atskleisti ir plėtoti kūrybines galias, ugdyti kūrybos ir harmonijos pomėgį, suteikia dorinės brandos pradmenis, per šokį įsitraukiama į kultūrinį bendruomenės ir visuomenės gyvenimą. Šokis ugdo gebėjimus, padedančius išreikšti save, kurti, komunikuoti, kūrybiškai žvelgti į kylančias problemas. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta laisvę, naujoves, taip pat nori būti kūrybiški ir individualūs, bei originalūs.

Lankytojai pamokose susipažins su moderniu šokiu, jo išraiškomis, raida bei dabarties tendencijomis. Įgis modernaus šokio gebėjimų ir įgūdžių. Vaikai ir suaugusieji bus mokomi modernaus, sceninio šokio pagrindų, bus suteikiama muzikinių choreografinių žinių, lavinamas kūrybiškumas, ritmo pojūtis, taisyklinga laikysena, kūno lankstumas, ištvermė. Mokysimės improvizuoti, skatinsime naudoti savo kūrybos judesius. Kartu ugdysime savarankiškumą, pagarbą ir toleranciją draugams. Modernaus šokio pamokas centre ves Raminta Bagdonaitė.

Norinčius šokti kviečiame registruotis el. paštu info@seido.lt

Raminta Bagdonaite

Raminta Bagdonaitė


Nuo 2001 m. šiuolaikinio šokio grupės „Fiesta“ narė.
Vilniaus Pedagoginio Univeristeto, Šokio edukologijos IV kurso studentė.
2009 – 2010 m. šiuolaikinio šokio praktika „Aarhus Dance Academy“ , Danijoje.
2008 m. šiuolaikinio šokio grupės „Zip“ vadovė.
Dalyvavo įvairiuose modernaus šokio seminaruose Prancūzijoje, Ispanijoje, Danijoje bei Lietuvoje.


„Šokis man yra naujų formų pažinimas, savęs išlaisvinimas, atsiribojimas nuo kasdienybės ir pasinėrimas į savo vidinius išgyvenimus. Šokdama aš pasakoju istoriją sau bei kitiems. Tai yra nuostabus jausmas kai gali išreikšti visas savo mintis bei potyrius judesiais.“



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą