2009 m. gruodžio 8 d.

"SeiDo" dovanų kuponas - puiki Kalėdų dovana!

Mielieji, artėja gražiausios metų šventės, Šv. Kalėdos! Ne už kalnų ir Naujieji, su naujais lūkesčiais, naujais ketinimais, naujais tikslais, naujomis viltimis.

Šios šventės atneša ramybę, susikaupimą, nueito kelio įvertinimą ir gausybę dovanų. Išrinkti savo artimiems ir mylimiems žmonėms dovanėles kartais tikrai nelengva. Ko linkime dažniausiai? Sveikatos!

Mes siūlome Jums savo linkėjimus paversti realybe ir artimiesiems padovanoti saviugdos centro "SeiDo" dovanų kuponą. Su šiuo kuponu Jums artimas žmogus galės pats pasirinkti tinkamiausią užsiėmimą, patogų laiką, mokytoją. Labai tikimės, kad tokia dovana bus geras postūmis Jūsų artimiesiems Naujuosius Metus pradėti prasmingai ir sveikai, o tiems, kurie jau sportuoja mūsų centre, už kiekvieną nupirktą dovanų kuponą, kurio vertė sudaro vieno mėnesio abonementinį mokestį, taikysime po 10 % nuolaidą nuo sekančio abonementinio mokesčio įsigijimo.

Dovanų kuponus galima įsigyti mūsų centre, adresu: Laisvės pr. 121, Vilnius. Perkant daugiau nei 5 dovanų kuponus pristatymas Vilniuje NEMOKAMAS!

Daugiau informacijos: 8 685 20355; 248 1555 arba info@seido.lt

Gražaus ir ramaus pasiruošimo ŠVENTĖMS!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą