2011 m. kovo 7 d.

Klubo "Lūšis" sportininkai ruošiasi tradicinio karate varžyboms Lenkijoje


Šių metų kovo 18 – 20 d. tradicinio karate klubo „Lūšis“ sportininkai atstovaus savo miestą ir šalį tarptautiniame turnyre „Wratislavia Cup 2011“. Šiame renginyje varžysis vaikai ir jaunimas iki 18 metų amžiaus. Tai tradicinis renginys į kurį mūsų klubo sportininkai kviečiami jau penktus metus iš eilės. Pernai šiame renginyje varžėsi 270 sportininkų iš Čekijos, Lenkijos, Ukrainos, Lietuvos ir Vokietijos.

Šiame turnyre mūsų klubą „Lūšis“ atstovaus: Gabija ir Austėja Tunaitytės, Pranas ir Adomas Slušniai, Domantas Gabalis, Justas Jurgelaitis, Hermis Dranevičius, Eimantas Sauliūnas, Dovilė Aladaitytė, Augustas ir Mantas Cibulskiai, Greta Jankauskaitė, Konstancija Ambrazaitė, Povilas Buinovski. Na ir kaip visuomet sportininkus lydės entuziastinga, palaikančioji komanda – tėveliai bei treneriai.:)

Šios varžybos pasižymi labai aukštu dalyvaujančiųjų sportininkų meistriškumu, puikia organizacija, šilta ir draugiška atmosfera. Tai tikra karate šventė jauniesiems karate meistrams ir vienas iš pasirengimo etapų artėjančiam Lietuvos tradicinio karate čempionatui.

Labai lauksime sportininkų sugrįžtant su didesne patirtimi, medaliais, puikia nuotaika ir sustiprėjusia motyvacija siekti meistriškumo ateityje. Laukite žinių po renginio!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą