2010 m. gruodžio 13 d.

Žiemos stovykla Palangoje!

Tęsdami ilgametes tradicijas 2011 metų sausio 6 – 9 dienomis vėl visus norime pakviesti į bendraminčių susibūrimą Palangoje. Sekdami senomis Budo tradicijomis mes ir vėl pradėsime Naujuosius metus stiprindami dvasią ir kūną, šlifuodami charakterio savybes, šiltai bendraudami žiemos stovykloje „Palanga 2011“.

Sena rytų patarlė byloja, kad taip kaip pradėsime metus, tokie jie ir bus. Todėl kiekvienais metais juos stengiamės pradėti apmąstydami praėjusiuosius, nuoširdžiai bendraudami, sportuodami ir studijuodami senuosius meistrų mokymus, ugdydami valią, pagarbą ir pasitikėjimą.

Tęsdami tradicijas ir šiais metais Jus norime pakviesti į Palangą, jaukioje Meilės alėjoje, šalia kopų įsikūrusius poilsio namus „Palangos Žuvėdra“. Stovyklos metu daug bendrausime, studijuosime karate principus, žaisime, kursime, mėgausimės ramybe, kurią Palangoje gali rasti tik žiemos metu.

Kviečiame visus, vaikus ir jų tėvelius, prisijungti prie bendraminčių būrio, šauniai pradėti Naujuosius metus, pagilinti karate žinias, bendravimo įgūdžius ir tiesiog pabūti.

Stovyklos reglamentą rasite čia.
Jeigu turite klausimų, skambinkite (8 685 20355) arba rašykite info@karatedo.lt

Iki susitikimo Palangoje!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą